Historik i shkurtër

1T Group

1T Group është krijuar nga bashkimi i disa bizneseve kosovare të fushave të ndryshme.

Operojmë që nga viti 2009 dhe biznesi i parë që e kemi themeluar ka qenë njaë dyqan celularësh në Prishtinë në vitin 2009. Për të vazhduar më tej në vitin 2010 me një dyqan poashtu për celularë në Gjakovë. Që nga ajo kohë, 1T Group ka vazhduar të rritet vazhdimisht nga të njëjtin pronar me dyqan të këpucëve, rrjete të marketeve ushqimore, rent a car, kafe bar, real estate dhe 1T Pishina në vitin 2012, që u vlerësua si një revolucion në qytetin e Gjakovës, sepse ishte investimi i parë I atij lloji.

Tani, 1T Group vazhdon operimin në fushën e biznesit në Prishtinë dhe Gjakovë dhe posedon këto biznese:

1.      G&G Exclusive – Vila Druri – Prishtinë

2.      2G Investments – Prishtinë

3.      1T Lux Capital – Prishtinë

4.      XoXo – Express – Gjakovë

[ OUR SERVICES ]

What Can We Offer

Design & Planning

We will help you to get the result you dreamed of.

Custom Solutions

Individual, aesthetically stunning solutions for customers.

Furniture & Decor

We create and produce our product design lines.

Furniture & Decor

We create and produce our product design lines.

Exterior Design

We will help you to get the result you dreamed of.

Exterior Design

We will help you to get the result you dreamed of.

Creating a Concept

Individual, aesthetically stunning solutions for customers.

Author's Control

We create and produce our product design lines.

[ +]
Current Clients
[ +]
years of experience
[ +]
awards winning
[ +]
Offices Worldwide
[ pricing plans ]

Choose Your Perfect Plan

Basic Plan

$ 29

per m2

 • Structure of a project
 • Measurement of the room
 • 3D-Visualization of premises
 • Dismantling plan
 • Scheme of interior finishing
 • Floor & celling plan
Choose Plane
maximal Plan

$ 49

per m2

 • Structure of a project
 • Measurement of the room
 • 3D-Visualization of premises
 • Dismantling plan
 • Scheme of interior finishing
 • Floor & celling plan
Choose Plane
[ testimonials ]

What People Say

“You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials and alive unprocessed textures — true, authentic, close to nature. It has memory and appreciates to the culture, roots, archetypes.”
Pablo Gusterio
Client of Company
“I’m always impressed with the services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.”
Anna Paulina
Client of Company
“I have very much enjoyed with your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.”
Kristina Lee
Client of Company
[ our blog ]

Read Our Latest News